Avbytare: Joel Jakobsson, Patrik Lippe, Mathias Herrström, Joppe Nilsson, Martin Silvhed och Mattias Eriksson.

Philip Marklund ut - Martin Silvhed in 74 min
Pontus Andersson ut - Mattias Eriksson in 79 min
André Andersson ut - Philip Marklund in 88 min

MATCHKOMMENTARER
Tredje raka segern togs på lördagens mot ett mycket blekt IFK Ystad. Christian Ahlström gjorde årsdebut efter sin knäskada medan Joppe Nilsson provspelade. Redan i den 4:e minuten skjuter Pontus Andersson ett bra skott från 16-meters som målvakten tippar ut till hörna. I den 6:e minuten räddar Izzettin Adigüzel ett halvt friläge. I den 11:e minuten släpper Oliver Oliveros bollen på djupet till Sebastian Lindahl som tunnlar sista backen innan han fri med målvakten placerar in 1-0. Detta var Sebastians 1:a mål i år. I den 26:e minuten blir Pontus Andersson nersparkad på högerkanten 25 meter från mål. Pontus Andersson slår frisparken själv och slår den så perfekt att den seglar över alla inklusive målvakten in i mål vid bortre stolpen till 2-0. Detta var Pontus 2:a mål i år. I den 31:a minuten släpper Sebastian Lindahl fint på djupet till Oliver Oliveros som rundar målvakten men en försvarare hinner tillbaka och stör Oliver vars avslut går i burgaveln. I den 33:e minuten spelar Fredrik Sjöstedt till Pontus Andersson som skjuter ett skott som tar i insidan av stolpen och ut. I den 34:e minuten är Philip Marklund fri men målvakten lyckas rädda till hörna. I den 37:e minuten får en IFK Ystad spelare rött kort efter gruff på en liggande Pontus Andersson. Beslut tas att Ystad ska få sätta in en ny spelare. I absoluta slutskedet av första halvlek blir Adam Norén onödigt nersparkad bakifrån och vrider till knät och tvingas till byte. Hur allvarlig knäskadan är är för tidigt att sia om. ÖT leder med 2-0 i paus vilket borde varit en 3-4 mål större. ÖT Smygehuk gör som i tidigare matcher nämligen rivstartar i den andra halvleken och avgör matchen. I den 49:e minuten släpper Fredrik Sjöstedt på djupet till Pontus Andersson som kommer fri med målvakten men målvakten räddar Pontus avslut. I den 50:e minuten spelas bollen på djupet till Sebastian Lindahl och efter ett ihopslag så når bollen Oliver Oliveros som fri kan placera in 3-0. Detta var Olivers 3:e mål i år. I den 53:e minuten spelar Oliver Oliveros ut bollen till höger där Johan Hellström kommer. Johan avancerar och drar iväg ett skott som touchar målvakten men går ändå i mål till 4-0. Detta var Johans 4:e mål i år. I den 58:e minuten tar Fredrik Sjöstedt sig in till vänster i straffområdet och slår ett vänsterinlägg som Sebastian Lindahl når högst på och knoppar in 5-0. Detta var Sebastians andra mål i matchen och 2:a i år. I den 61:a minuten spelar Fredrik Sjöstedt på djupet till Pontus Andersson som rundar målvakten innan han placerar in 6-0. Detta var Pontus andra mål i matchen och 3:e i år. ÖT Smygehuk gör förklarligt en massa byten under andra halvlek men segersiffrorna slutar vid 6-0 i en match som kunde/borde blivit åtminstone det dubbla. I slutsekunderna drabbas även Oliver Oliveros av en knäskada och även där avvaktar vi status. I nästa match väntar division 3 laget Svedala IF på lördagen den 2:a mars klockan 12:00 på Aggarsvallens konstgräs i Svedala.